SON DAKİKA



Haber > Gündem > ABD'den yeni S-400 çıkışı!

ABD'den yeni S-400 çıkışı!

16 Temmuz 2019 Salı - 18:31




ABD Başkanı Trump tarafından Savunma Bakanı adayı olarak gösterilen Esper, ABD Senato'suna verdiği mülakatta, Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemleri hakkında önemli bir açıklama yaptı.





ABD Başkanı Donald Trump tarafından Savunma Bakanı adayı olarak gösterilen Mark Esper, ABD Senato'suna verdiği mülakatta, "Türkiye önemli bir NATO üyesidir. S-400almak yanlış bir karardı ve hayal kırıklığına uğrattı." dedi.

Mark Esper, verdiği mülakatta, Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemleri ile ilgili açıklamasında, Türkiye'nin önemli bir NATO müttefiği olduğunu aktararak, "Türkiye'nin Rusya'dan S-400 alması bizde hayal kırıklığına neden oldu. Türkiye aynı anda hem S-400'lere hem de F-35'lere sahip olamaz" dedi.

RUSYA'DAN ALINAN S-400'LER ANKARA'YA İNİYOR




Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400'ler Ankara'daki Mürted Hava Üssü'ne peş peşe iniş yapmaya başladı.

Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada, S-400 parçalarını taşıyan 12'inci uçağın da ülkeye iniş yaptığını duyurmuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
ABD

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap