SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Yangınlarla ilgili 7 şüpheliden 2'si tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Yangınlarla ilgili 7 şüpheliden 2'si tutuklandı

17 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:38




Son bir haftada çıkan orman yangınlarıyla ilgili yürütülen spruşturmalar kapsamında 7 şüpheliden 2'si tutuklandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada, Hatay'da devam eden yangınla ilgili de 2 şüphelinin gözaltında olduğunu söyledi.





10-17 Temmuz 2023 Tarihleri Arasında Muğla/Fethiye, Mersin, Çanakkale, Hatay/Belen, Muğla/Milas, Osmaniye, Kahramanmaraş, İzmir/Urla ve Antalya il/Manavgat ilçelerinde meydana gelen orman yangınları sebebiyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarınca soruşturmalar başlatıldı. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada, soruşturmalar kapsamında tespit edilen 7 şüpheliden, Fethiye’de 1 ve Milas’ta 1 şüpheli olmak üzere 2 şüpheli tutuklanırken, İzmir Urla’da 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildiği bilgisini paylaştı. Hatay Belen’de ise 2 şüpheli gözaltına alınırken, Manavgat’ta ise 1 şüpheli hakkında soruşturma devam ediyor. 

Tunç, yangın meydana gelen diğer il ve ilçelerde şüphelilerin tespitine yönelik çalışmaların devam ettiğini duyurdu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap