SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aile sağlığı merkezinde hemşireye silahlı saldırı

Aile sağlığı merkezinde hemşireye silahlı saldırı

24 Ekim 2022 Pazartesi - 17:06




Karaman'da bir kişi, hemşireyi çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurup aynı silahla intihara kalkıştı. Saldırganın, hemşireye platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi. Karaman Valisi Akkoyun, saldırgan ile hemşirenin teyze çocuğu olduklarını söyledi.





Karaman'da H. B. (28), hemşire E. A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu ardından da aynı silahla intihara kalkıştı.

H.B., aile sağlığı merkezine giderek, hemşire E.A.'ya odasında tabancayla ateş etti ardından da aynı tabancayla kendi göğsüne ateş edip intihara kalkıştı. E. A. ve H. B.'ye ilk olarak sağlık merkezindeki doktorlar müdahalede bulundu. Ardından iki yaralı, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikeleri bulunurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

VALİDEN AÇIKLAMA

Olaya ilişkin açıklama yapan Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, şunları söyledi:


''Emniyet ve sağlık birimlerimizin ilk belirlemelerine göre iki kişi teyze çocukları. Aralarında daha önceden tespit edilmiş bir husumetin olmadığı şu an için tespitlerimiz. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma ve tahkikat devam ediyor. Yaralılarımızın ameliyatları devam ediyor. Ameliyat sonrası ümit ediyoruz herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz."

Akkoyun, şüphelinin, hemşireye karşı duygusal yakınlığı olduğu ancak karşılık bulamadığı için olayı gerçekleştirdiği iddiasına ilişkin, "Sağlık ekiplerimizin ve emniyet birimlerimizin ilk belirlemelerine göre herhangi bir husumet olmadığı, aralarında özel bir konunun olduğu, teyit edilmemiş bir bilgi. Soruşturma sonrası durum netliğe kavuşacak" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap