SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti "evet" turunda

AK Parti "evet" turunda

06 Nisan 2017 Perşembe - 17:57




AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmalarına devam ediyor.





Fatsalı esnafları gezen Abdullah Uçar ve partililer, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için vatandaşlardan 'evet' oyu istediler. 16 Nisan'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasının Türkiye için büyük bir önem taşıdığını söyleyen AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, ülkenin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyenlerin bu referandum da hayır cephesine çalıştıklarını, vatanını milletini bayrağını ve devletini seven vatandaşların ise sandıkta 'evet' oyu vererek onlara en güzel cevabı vereceğini söyledi.

Uçar, “Biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Fatsa'da teşkilatımızla beraber neden 'evet' dememiz gerektiğini anlatıyoruz. Bizim tek gayemiz daha güçlü, daha istikrarlı, daha müreffeh bir Türkiye inşa etmek. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye'yi eski prangalarından kurtarmak için kararlı. Ancak 16 Nisan'da halkımıza büyük görev düşüyor. İnanıyorum ki, sadece Fatsa'dan değil, Allah'ın izniyle Türkiye genelinde sandıktan çok güçlü bir evet çıkacaktır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap