SON DAKİKA



Haber > Gündem > Arınç ve Gökçek kavgası yeniden başladı

Arınç ve Gökçek kavgası yeniden başladı

02 Ağustos 2016 Salı - 13:38




17-25 Aralık operasyonları sonrası birbirlerine ağır ithamlarda bulunan Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki polemik bugün yeniden başladı.





Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasındaki sert tartışma yeniden başladı.

Gökçek'in, kızı ve damatı üzerinden FETÖ'cü olduğunu iddia ettiği Arınç 'Ankara'yı Parsel parsel cemaate sattı' diye cevap vermiş ve kavga büyümüştü.

Yine dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun Gökçek'e 'Polemiği bitir' talimatı sonrası biten kavga Arınç bugünkü twitleriyle yeniden başladı.

Önceki gün 'Fethullah Gülen insanları cinlerle yönetiyor' sözüne bugün attığı twette ' "Cinlerin etkisiyle cinlik yapıyor" diyen Bülent Arınç, Gökçek'e "Dilindeki zifti bana değil Ankara'nın bozuk asfaltına dökmesini tavsiye ederim. Öyle tahmin ediyorum ki sevgili Ankaralıların da Melih Gökçek'ten beklentisi budur. Çünkü epeydir başkansızlar..." sözleriyle yüklendi.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap