SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aşiret düğününde 50 bin TL’lik telefon taktılar

Aşiret düğününde 50 bin TL’lik telefon taktılar

20 Ağustos 2019 Salı - 11:30




Aşiret düğününde daha önce görülmemiş bir şey yaşandı. Ağabeyi, dünya evine giren damat kardeşine piyasa değeri 50 bin lira olan 5 adet iPhone XS Max taktı. Düğünde geline ise 100 bin lira değerinde altın ve on binlerce lira takıldı.





Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ertaş ve Ece aşiretlerinin düğününde gelin ile damada takı merasimi sırasında yüz bin lira değerinde altın ve yüksek miktarda para takılırken, damadın telefoncu olan ağabeyi kardeşine 5 adet iPhone XS Max taktı.

İsmail Ertaş ve Gülşah Ece’nin düğününde damadın telefoncu olan ağabeyinin kardeşine taktığı son model telefonlar konuşuldu. Dünya evine giren çiftin düğününe katılan binlerce kişi saatlerce halaylarla eğlenirken daha sonra takı merasimine geçildi.


Davetliler geline damada altın ve para takarken, damadın ağabeyinin düğün hediyesi ise görenleri şaşkına çevirdi. Damadın ağabeyi Mehmet Ertaş, kardeşine piyasa değeri toplamda 50 bin lirayı bulan 5 adet son model iPhone XS Max telefon taktı.

Ağabeyinin takısı karşısında şaşıran damat İsmail Ertaş, “Çok mutluyum şuanda, telefondan hiç haberim yoktu, böyle bir hediye beklemiyordum. İyi oldu, güzel oldu artık eşimle beraber kullanırız” dedi. Gelin Gülşah Ece ise, “İşleri gereği herhalde onu uygun gördüler. Böyle bir hediye hiç beklemiyordum” diye konuştu.

Kardeşine akıllı telefon hediye eden Mehmet Ertaş da, “Canım kardeşimin düğünü, son düğünümüz. Kardeşime 5 tane son model akıllı telefon taktım. Hayırlı olsun mutluluklar dilerim” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap