SON DAKİKA



Haber > Gündem > Atalay'dan disneyland projesi

Atalay'dan disneyland projesi

14 Şubat 2015 Cumartesi - 18:40




AK Parti milletvekili aday adayı Mehmet Atalay Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti ve teşkilatın beklentilerini dinledi projelerini anlattı.





AK Parti milletvekili aday adayı Mehmet Atalay Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti ve teşkilatın beklentilerini dinledi projelerini anlattı.  Atalay, Trabzon’un kavga etmeden büyük düşünerek ne problemi varsa rahatlıkla çözebileceğini söyledi. Atalay planladıkları Disneyland projesi ve diğer projeleri ile Trabzon’u çekim merkezi yapacaklarını söyledi. AK Parti Trabzon Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Gençlik Spor ve Basın ve İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay,  AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve partililerle bir araya geldi. Milletvekili adayı Atalay'a Akçaabat ilçe teşkilatı yoğun ilgi gösterdi.

Mehmet Atalay Trabzon’un büyük yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek, "Biz 2002 yılından bu yana bu yatırımları yaptık. Daha iyisini daha ötekini isteyeceğiz. İstenenler burada havaalanı, stadyumlar yollar, salonlar yeni üniversiteler var. Bizim yeni projelerimiz var. Trabzon’a Disneyland’ı kavuşturmak hedefimiz var. Biz bunu başarışsak milyonlarca kişi buraya gelecek. Gürcistan’dan, Ermenistan’dan Rusya’dan çevre ülkelerden insanlar buraya gelecek. Eğlence turizmini buraya çekmemiz lazım. Buranın ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Küçük işlerin peşinde değil büyük işleri takip etmemiz lazım. Trabzonspor küçük işleri bırakıp Trabzon’a ikinci üniversiteyi, Trabzonspor tv’yi, Trabzonspor koleji için gibi büyük işleri yapacak. Kavga etmeden toparlayacak insanlara ihtiyacımız var. Eski bakanlarımızı vekillerimiz onura edelim. Trabzonluların gücünden büyük güç yok. Biz bütün Trabzonluları ve Trabzon dostlarını birleştireceğiz. Bunu başarırsak önümüzde hiçbir engel kalmaz. Trabzon için hiçbir zaman kompleks yapmadan hizmet için gece gündüz çalıştık” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap