SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Pekcan kendi şirketinden Bakanlık için dezenfektan satın aldı

Bakan Pekcan kendi şirketinden Bakanlık için dezenfektan satın aldı

17 Nisan 2021 Cumartesi - 19:43




CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın kendi şirketinden Bakanlık için dezenfektan satın aldığını iddia etti.





CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan'a ait şirketin Ticaret Bakanlığı'na dokuz milyon TL'lik dezenfektan sattığını iddia etti.

Bu iddianın ardından Öztunç,"Yıllar önce Devlet Bakanı Güler İleri, babasının cenazesinin ilanına ilişkin bakanlık bütçesinden ödeme yapıldığı için bakanlıktan istifa etmişti. Şimdi Ruhsar Pekcan'dan bekliyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Maraş Milletvekili Ali Öztunç, " AK Parti yeni bir skandala daha imza attı. Her gün AK Partililerle ilgili yeni yeni skandallar ortaya çıkıyor. Bu defa ise Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın kendi şirketinden kendi bakanlığına dokuz milyon TL'lik dezenfektan sattığı ortaya çıktı. Sanki piyasada bu ürünü başka üreten kimse yokmuş gibi kendi firmasından kendi bakanlığı bu malları satın alıyor. Gerçekten inanılır gibi değil, tam bir skandal. Turizm Bakanı, turizm arazilerini kendi özel şirketine devrediyor. Ticaret Bakanı ise kendi özel şirketinden kendi bakanlığına malzeme satıyor. Bu inanılır gibi değil" diyerek durumu eleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap