SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dikkat.. Dikkat.. Küresel Isınma Tehlikesi…
2.02.2021

Dünya devletlerinin sermayesi ile başına bela olan Rothschild ailesine ait olan The EconomIst dergisinin karikatüründe 2021’de dünyaya dayatılacak yeni gündem belli oldu. Salgının insanlığı tehdit eder boyutlara ulaştığı günümüzde bu kan emici Siyonistlerin lideri konumunda olan Rothschild ailesinin sahip olduğu The Economist dergisinde yayınlanan karikatürle bu yıl koronavirüs salgını gündeminin yerini küresel ısınmaya bırakacağına işaret edildi.

Dünyaya dayatılmak istenen gündemlerin bombalandığı dergide karikatürist Kevin Kallaugher’in çizdiği karikatürde, boks ringinde koronavirüsle dünyanın mücadele ettiği anlatılıyor. Ancak kenarda ringe girmeye hazırlanan ve güneş figürü olarak tasvir edilmiş bir başkası var. Küresel ısınmayı tasvir eden bu güneş figürü, dünyaya göre daha güçlü ve iri çizilmiş.

Buna göre küresel ısınmanın yeni düzende dünyayı şekillendirmek için kullanılacağına işaret ediliyor. Uluslararası alanda büyük ses getiren bu karikatürün 2021 yılına ilişkin hazırlanan gündemleri özetlediği değerlendiriliyor.


Bu karikatürün anlattıkları ile ilgili olarak Alanında uzman yorumcuların değerlendirmeleri ise oldukça dikkat çekici. Uzmanlar, 2021 yılının ortalarına kadar pandemi durumunun sona ereceğini ve dünyanın tek gündeminin küresel ısınma olacağını değerlendiriyor.

Karikatürde dünyanın koronavirüse saldırıp onu sendelettiğinin resmedilmesi de bu yorumlamaları güçlendiriyor. Koronavirüs salgınından sonra küresel ısınmanın daha ciddi bir sorun olarak önümüze getirileceğini belirten uzmanlar, uluslararası ölçekte dayatılmak istenen gündemlerin The Economist gibi yayınlar üzerinden servis edildiğini belirtiyor.

Bu bilgilerden sonra ülke olarak yaşadığımız sorunlara, siyasi gelişmelere dünya ölçeğinde bakmak gerektiği gerçeği ile yüz yüzeyiz. Hani dış güçler diyoruz ya, işte bu dış güçlerin arkasında ekonomisi ile duran bu ailenin ülkelere sunduğu tehlikelerin mimarı olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim.

BEBEK KATİLİNE ÇİÇEK SUNAN ZAT

Siyaset sahnesinde ilginç olduğu kadar saçma sapan ifadeler kullananlara rastlıyoruz ki şaşırmamak elde değil. Türk olmak, Türklere yapılan zulmü gözyaşları içerisinde dünyaya haykıran Nursiman Abduraşid’i terör örgütü militanı diye yorumlayan Doğu Perinçek, ayıbın daniskasını yaptı.

Çin zulmüne kalan Türklere sahip çıkmak yerine zulmü haykıran genç bir kızı terör örgütü ile ilişkilendiren ve mazlum Uygurlar’ı hedef alan, bu sözlerin sahibi olan Perinçek’in şu fotoğrafına tekrar bakmak gerek.

Doğu Perinçek’in Çin zulmüne verdiği destekler ve terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a verdiği çiçek ile tanındığını bilmeyen yok. Skandal sözlerin altına imza atan bu şahsın Nursiman’dan ve Uygur Türklerinden en kısa sürede özür dilemesi gerek. Sen eli kanlı bebek katiline çiçek uzattığın günleri ne çabuk unuttun Perinçek!


Konu Türk ve Türkler oldu mu bu tip insanlar neden rahatsız oluyor. Türklere karşı bir alerjisi var sanırım Perinçek’in. Kardeşi toplama kampında, annesinden 4 yıldır uzakta, babası ve kardeşlerinin nerede olduğunu bilmediği söyleyen Nursima’ya Türk olduğu için mi saldırdı acaba Perinçek?

İnsan hakları konusunda mangalda kül bırakmayan eli kanlı bebek katili ile buluşan, Çin zulmüne destek veren Perinçek hangi düşünceye hizmet ediyor. Buradan Perinçek’e bir hatırlatma yapayım; ister kabul et, ister etme, ister yan gel yat ne yaparsan yap! Dünya döndükçe Türkler var olacak, çiçekle ödüllendirdiğin bebek katillerinin başı ezilecek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap