SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bizim makam sevdamız yok

Bizim makam sevdamız yok

21 Ocak 2014 Salı - 08:54




AK Parti Fatsa İlçe Danışma Meclisi Olağan Toplantısı’nda konuşan Ordu Milletvekili Ünal, makam değil halka hizmet peşinde olduklarını söyledi.





AK Parti Fatsa İlçe Danışma Meclisi Olağan Toplantısı, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapıldı. Toplantıya ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. İlk sözü alan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 10 yıldır AK Parti’nin içinde olduğunu belirterek, kendilerine ne görev verilirse yapmaya çalıştığını ve bundan sonra da çalışacağını söyledi. 2023 HEDEFİ İÇİN AK Parti Ordu Milletvekili Fatihan Ünal da, emek olmadan eserlerin ortaya çıkmadığını ifade ederek şunları söyledi: "Milletin hakkını iade etmeden bu hizmetler olmuyor. Üzüntüm şudur: Dış mihraklara ortaklık eden şer güçlerdir. Türkiye artık farklı bir mercekten görünüyor. Türkiye her yerde çok iyi imajla anılıyor. Her sene büyüme kaydeden bir Türkiye var. Bizde makam ve mevki hırsı olamaz. Başbakanımızda da makam hırsı olsaydı cumhurbaşkanı olmasına kim engel olabilirdi? Oysa Demirel 'Hiçbir fani o makamı reddedemez' demişti. Başımıza ne geliyorsa çok çalışmamızdan geliyor. Rahatsız oluyorlar. Post modern darbeden sonra dost modern darbeyi de gördük. Ekonomik rakamlar, geldiğimiz noktayı net olarak göstermektedir. Cemaati seviyoruz. Ama paralel yapıyla ilgili sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Adaylar her an açıklanabilir. Ama kimse gönül koymamalıdır. Her zaman hayırlısını isteyelim. İstediğimi olamadım diye üzülmeyelim. Gönül gönüle araziye çıkalım. Başbakanımızın elini güçlendirelim. Bu, 2023 hedefi için çok önemlidir."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap