SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bölünme, Türkiye için kader değil!

Bölünme, Türkiye için kader değil!

30 Mart 2016 Çarşamba - 15:07




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Seyhan Nehri üzerine inşa edilecek "Devlet Bahçeli Köprüsü Temel Atma Töreni"nde konuştu.





Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Tarih boyunca kervan yollarının önemli bir geçiş ve kesişme noktası olan Adana Taşköprü hala ayaktadır. Asırlara meydan okuyan Taşköprü'müz yaşanmışlıkların canlı şahididir. Her kentin bir ruhu vardır.

Bizim belediyeciliğimiz müşfik bir dokunuştur. Sımsıcak bir gülümsemedir. Çatık kaş yoktur bizim belediyemizde. Bizim nazarımızda herkes eşit Türkiye'dir.Bizim belediyeciliğimiz müşfik bir dokunuştur. Sımsıcak bir gülümsemedir. Çatık kaş yoktur bizim belediyemizde. Bizim nazarımızda herkes eşit Türkiye'dir. Bizim yapacaklarımız daha çoktur. Nid'den Tuna'ya, Adriyatik'te Çin Seddine nereye giderseniz gidin orada Türk'ün ayak izleri vardır.

Milli anlayışımızın izleri olan bir eserimizi bugünde Adana'da açmanın gururunu yaşıyoruz. MHP milletine hizmet etme mücadelesine soluksuz devam edecektir. Ülkemizin en uzun köprülerinden biri olacak bu eser Çukurova için çok büyük faydalı sağlayacaktır.

Temelini attığımız bı köprü günü kurtarmanın değil, hep beraber yaşama gücümüzün yansımasıdır. Mutluyuz, sevinçliyiz doluyuz. Bir sözümüzü daha icraate dönüştürmenin gurunu yaşıyoruz, hepinize kutlu olsun. Bu eserin Adana'ya kazandırılmasında emeği olan başta Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Sözlü köprüyü kur yalnız değilsin tüm Adana seninledir.


Millet için kim bir çivi dahi çaktıysa, hiçbir ayrım gözetmeksizin hepsine şükranlarımızı sunarız bu konuda siyasi bir ayrım gözetmeyiz fakat bu hizmetlerin istismar edilmesinede karşı çıkarız. MHP'yi çekemeyenler var görüyoruz, yaptıklarımıza taş koymak isteyenler var onların hepsinide tanıyoruz. Ancak bunların hiçbiri vatandaşlarımıza hizmet götürmemize engel olamayacaktır.

"BÖLÜNME, TÜRKİYE İÇİN KADER DEĞİL!"

Adana emin ellerdedir, Milliyetçi Hareket teveccühünüzü zayi etmeyecektir. MHP'nin belediyecilik ilkeleri, Adana'mızı muazzam bir seviyeye getirecektir. Adana, terör odaklarının aşamadığı bir engeldir. Çukurova geçmişte bağrından Tufan ve Saim beyi çıkarıp zalime geçit vermemiştir. Size olan inancım her zaman tamdır. Bölünme, ayrışma Türkiye için kader değildir. Hainler sokaklarda hendek kazıyorlarmış, mezar kazdıklarını anlayacaklar. Türk Milleti terör illetini aşıp yeniden doğacaktır. Tahriklere karşı hazırlıklı olacağız. Adanalı kardeşlerim yoksulluğu kader olarak görmeyecek yolsuzluğu kabul edip sineye çekmeyecektir. Adana bu ülkenin bölünmeyeceğini dosta ve düşmana gösterecektir. Türk Milleti yıkım taşeronlarına inat ayrışmayacağını, tartışmayacağını ve bölünmeyeceğini ispat edecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap