SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çay-Kur Erdoğan’ın zevkine kayıtsız kalmadı! İşte piyasaya sürdüğü çay

Çay-Kur Erdoğan’ın zevkine kayıtsız kalmadı! İşte piyasaya sürdüğü çay

26 Ekim 2021 Salı - 12:29




Cumhurbaşkanı Erdoğan 'geçinemiyoruz' diyen vatandaşa "Keyif çayı bu. Bunu iç" diyerek çay fırlatmıştı. Çay-Kur da piyasaya Erdoğan'ın 'keyif çayı' çıkışını hatırlatacak bir çay sürme kararı aldı.





Türkiye Varlık Fonu'na devredildiği dört yıldan bu yana 2 milyar 106 milyon TL zarar eden Çay-Kur  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘keyif çayı’ zevkine kayıtsız kalmadı. Gazeteci İsmail Saymaz Çay-Kur’un piyasaya sürdüğü yeni çayı okuyucularıyla paylaştı

ÇAY-KUR’UN BU ÇAYI ERDOĞAN’IN O SÖZÜNÜ HATIRLATACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çay tutkusu herkes tarafından biliniyor. Kendisini eve davet eden vatandaşlara “çay var mı” diye soran, gittiği yerlerde vatandaşa çay dağıtan Erdoğan, aynı zamanda geçen yıl Malatya’da "İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz" diyen esnafa "Keyif çayı bu. Bunu iç" diyerek, hediyelik çay fırlatmıştı.

Genel Müdürlüğü'ne AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim'in ağabeyi Yusuf Ziya Alim atanan  Çay-Kur da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu çay zevkine kayıtsız kalamadı. Gazeteci İsmail Saymaz’ın haberine göre Çay-Kur'un 'Keyif Çayı' adlı özel bir çayı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Haberde Çay-Kur’un  Keyif Çayı için süslemeli metal kutuların hazırlandığı ve ürünün satışa çıkarılacağı belirtilirken Rize'de Çay-Kur Genel Müdürlüğü'nün önündeki bilbordlarda "Yeni çay keyfiniz" sloganıyla tanıtılmaya bile başlandığı ifade edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap