SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çocuk Evi'nde cinsel istismar rezaleti

Çocuk Evi'nde cinsel istismar rezaleti

29 Mayıs 2024 Çarşamba - 16:17




İğrenç olay Zonguldak'ta yaşandı... Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evi'nde kalan 14 yaşındaki bir kız çocuğu, devlet koruması altında büyüyerek, bu sayede memuriyet hakkı kazanan kurum çalışanı tarafından cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.





Zonguldak'ta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evi'nde kalan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kurum çalışanı memur T.A. (23), tutuklandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evi'nde kalan S.Z., kurum çalışanı T.A.'nın kendisini evine götürüp, cinsel istismarda bulunduğunu görevlilere anlattı. T.A.'nın kimseye söylememesi için baskı yaptığını söyleyen S.Z.'nin pedagog eşliğinde ifadesi alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, T.A. dün gözaltına alındı. T.A. işlemleri sonrası tutuklandı.

T.A.'nın da devlet korumasında, yurtta büyüdüğü, bu sayede memuriyet hakkı kazandığı, ardından da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde çalışmaya başladığı öğrenildi. T.A. hakkında ayrıca idari soruşturma başlatıldı.

DHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap