SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cora'dan Yavuz'a yol müjdesi

Cora'dan Yavuz'a yol müjdesi

27 Haziran 2016 Pazartesi - 14:36




AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Yavuz Mahallesi’nde konvoylarla karşılandı





AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, Yavuz Mahallesi Muhtarlığı ve Yavuz-Der’in davetlisi olarak gittiği Çarşıbaşı’nın Yavuz Mahallesi’nde konvoyla karşılandı. Burada mahalle sakinleriyle sohbet eden Cora, “Yavuz Grup Yolu’nun Karayolları ağına alınması için gerekli yazışmaları yapıldı. İnşallah kısa sürede netice alıp ilçemizin en önemli sorunlarından birini çözmüş olacağız” dedi.

Cora, Ramazan ayı programları çerçevesinde kırsaldaki çalışmalarını da sürdürüyor. Cora, Yavuz Mahallesi Muhtarı Osman Gelleci ve Yavuz-Der Başkanı Aydın Gelleci’nin davetlisi olarak gittiği Çarşıbaşı Yavuz Mahallesi’nde konvoylarla karşılandı. Yavuz Merkez Camii’nde teravih namazını kılan Cora, daha sonra caminin altında bulunan çay ocağında ve Bekirli mevkiindeki kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, Büyükşehir Meclis Üyesi Hakan Kocaman, Yeniköy Mahallesi Muhtarı Osman Zengin, Göç İdaresi İl Müdürü Ramazan Latifoğlu, Çarşıbaşı HEM Müdürü Hasan Kocaman, Yavuz Gençlik Derneği Başkanı Sezgin Gelleci, Memur-Sen Trabzon İl Başkan Yardımcısı Kemal Kocaman ve bazı davetlilerin katıldığı programda konuşan Dernek Başkanı Aydın Gelleci, Yavuz Grup Yolu’nun Karayolları ağına alınması için Milletvekili Cora’dan destek istedi.

Muhtar Osman Gelleci de, şu anda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmasının devam ettiğini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Ancak yol ağımız çok olduğu için asfalt ve beton desteğine daha çok ihtiyacımız var. Ayrıca kadastro çalışmalarındaki kızılağaç konusunda da Meclis’te çalışma yapılmasını istiyoruz” dedi.

Milletvekili Cora, seçildikleri günden itibaren Trabzon’daki projelerin takipçisi olduklarını beliretrek, “Bir yandan ülke sorunlarıyla ilgili çalışmalar yaparken diğer yandan da Trabzon’un ve bölgemizin sorunlarıyla ilgili projeleri yakından takip ediyoruz. Biliniz ki yapacağımız hizmetlere yüzünüzü yere baktırmayacağız. Yavuz Mahallesi, AK Parti’ye ve şahsıma büyük destek verdi. Vermeye de devam ediyor. Seçimden önce Yavuz Grup Yolu’nun Karayolları ağına alınmasıyla ilgili talepler gelmişti. Biz de söz vermiştik. Seçim kitapçığımız da bu yol vardı. Bu sözümüzün arkasındayız. Yolun Karayolları ağına alınmasıyla ilgili yazı Karayolları Genel Müdürlüğü’ne yazıldı. Bütün aşamaları takibimizdedir. İnşallah kısa sürede netice alıp hem ilçemizin hem de Yavuz Mahallemizin en önemli sorunlarından birini çözmüş olacağız. Asfalt talebi konusunda da taleplerinizi ilgili kurumlara ileteceğim. İnşallah netice alacağız. Kızılağacın orman kapsamı dışında tutulması için yasa teklifi verdik Grubumuz kabul ederse yakında çıkacak torba yasaya girebilir. Bölgemizdeki en önemli sorunun çözümüne böylece katkı sağlarız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap