SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tunç ve MİT Başkanı Kalın'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tunç ve MİT Başkanı Kalın'ı kabul etti

15 Mayıs 2024 Çarşamba - 09:22




Ankara'da kritik zirve... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı kabul etti. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat görüşmeye ilişkin bilgileri aktarırken tüm gözlerin bugün saat 12.00'de gerçekleştirilecek AK Parti Grup Toplantısı'nda olacağını belirtti.





Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile Beştepe'de bir görüşme gerçekleştirdi. 

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat görüşmeye ilişkin şu bilgileri aktardı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı'nda Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile bir araya geldiler. Dün akşam için planlanan bir toplantıydı bu. Biriken konularla ilgili her iki isimden de aynı anda bilgi almak istediği belirtiliyor. Aslında programında dün akşam yapılacak olan toplantı bu akşama alınmış. Tabii ki gündemde güncel her konu olduğunu söyleyebiliriz. Sadece bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği konular değil yargıdaki ve istihbarat alanındaki gelişmelerin ele alındığını söyleyebiliriz. Yarınki (bugün) grup toplantısı önemli. Bugün aldığı bilgiler neticesinde ne söyleyecek? Tüm gözler 12.00'deki grup toplantısında olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap