SON DAKİKA



Haber > Gündem > Darbe ne demek çok iyi bilirim!

Darbe ne demek çok iyi bilirim!

19 Temmuz 2016 Salı - 12:43




15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleşen darbe girişimi sonrası Emre Altuğ da bir video yayınladı. Darbeni ne demek olduğunu iyi bildiğinden bahsetti.





 Uzay ve Kuzey isimlerinde iki 7 yıllık bir evlilik geçirdiği eşi Çağla Şikel darbe girişimi sonrası sokağa çıkmamasıyla ilgili aldığı tepkilerle uğraşırken, açıklama yapmaya çalışırken Emre Altuğ da bu konuya duyarsız kalmadı.Yaşanan darbe girişimi ile ilgili düşüncelerini bir video ile sosyal medya hesabından takipçilerine aktaran Emre Altuğ, daha önceleri şahit olduğu darbelerden bahsetti.

EMRE ALTUĞ, "DARBE NE DEMEK ÇOK İYİ BİLİRİM!"

Başarılı şarkıcı Emre Altuğ, darbe girişimi ile ilgili yayınladığı videoda demokrasiyi savunup darbenin kötülüğünden bahsederken birlik çağrısı yapmayı da ihmal etmedi, "Ben bir darbe bir de muhtıra görmüş bir kardeşiniz olarak ne kadar zarar verici, yok edici, yıpratıcı bir şey olduğunu çok iyi bilenlerdenim. Demokrasiden başka yönetim şekli olamaz; darbe asla olamaz. Demokrasinin de sağlıklı işlemesi ilk önce birbirimizi sıkıca tutmamız lazım. Birlik ve beraberliğin kalben olması lazım. Herkes diğerinin fikri neyse yine de el ele olması lazım çünkü biliniz ki bu ülke hepimizin ve birimizdiğerimizden daha çok sevmiyor bu ülkeyi; herkesin sevgisi aynı. Tek bir ülkemiz var, ona sahip çıkalım, demokrasimize de sahip çıkalım. Sevgiler... "

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap