SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dolar 8 TL iken poşetle dolar bozan adam ortaya çıktı: Şapa oturduk!

Dolar 8 TL iken poşetle dolar bozan adam ortaya çıktı: Şapa oturduk!

26 Mayıs 2022 Perşembe - 14:26




Kapalı Çarşı’da dolar 8.80 TL’yi gördüğünde elindeki pazar poşetiyle dolar bozan adam yine elinde bir poşetle ortaya çıktı. Mağdur vatandaş bu sefer AKP’yi eleştirirken “hepimiz şapa oturduk” dedi.





Dolar kuru geçtiğimiz aylarda 8.80 TL’ye kadar çıktığında Kapalı Çarşı’ya elindeki Pazar poşetiyle dolar bozdurmaya gelen vatandaş dolar 16’TL’ye çıkında yine ortalığa çıktı. Vatandaş daha önce dolar bozdururken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti hükümetine destek verdiğini açıklarken son konuşmasında yine elindeki dolar poşetiyle iktidarı eleştirdi.

"HÜKÜMET BİZİ FENA ÇARPTI"

Kapalı Çarşı’da geçtiğimiz eylül ayında poşetinden çıkardığı dolarları televizyon muhabirine gösteren vatandaş doların yükselmesine sevinerek “İşte ben de bunu bekliyordum. Şimdi inşallah ı Allah nasip ederse dolar 8.80 TL’yi bulursa bozacağız” demişti.

Dolar kuru o tarihten sonra hızlı yükselişine devam ederken aynı vatandaş yine aynı muhabire yakalandı. Yine elinde poşet olan vatandaşa muhabir “ Yine poşeti almış gelmişsin Kapalı Çarşı’ya. Yine bozduracak mısın” diye sordu. Bu sefer dolar bozdurmayacağını söyleyen vatandaş “Daha önce hükümet bizi çarptı. En çok da dini bütün vatandaşları çarptı. Hepimiz şapa oturduk” dedi.

Beğendim
4
Sevdim
8
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap