SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak yayını sizce kime yaradı?

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak yayını sizce kime yaradı?

17 Haziran 2019 Pazartesi - 10:44




Dün akşam Türkiye siyasi tarihi için önemli bir geceydi. İBB adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın birlikte katıldığı program tüm televizyonlarda eş zamanlı yayınlandı.





Moderatörlüğünü gazeteci İsmail Küçükkaya’nın yaptığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın katıldığı ortak yayın, yıllar sonra ilk kez iktidar ve muhalefeti aynı ekranda buluşturdu.

Tüm gözler bu tarihi buluşmadaydı. Öyle ki; öncesinde anket şirketlerinden, 23 Haziran’da yeniden sandığa gidecek İstanbullulara, siyasilerden, sivil toplum kuruluşlarına kadar birçok kesim bu programın seçim sonucunu dahi etkileyebileceği yorumlarını yapmıştı.

Ancak programın kazananı kim sorusuna baktığımızda;

Karşımıza cevap olarak Türkiye demokrasisi çıkıyor…

Önceki iktidarlar döneminden bu yana ilk kez yapılan program, toplumca unuttuğumuz ‘düzeyli tartışma’ kültürünü yeniden hatırlamamıza yardımcı oldu.

Genel olarak bakıldığında adil bir şekilde tamamlanan yayında taraflar, aynı sorulara eşit sürelerde cevaplar verdi, seçmene kendilerini ifade etmeye çalıştı.

Sizce Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak yayını sizce kime yaradı?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap