SON DAKİKA



Haber > Gündem > Enkazdan sağ çıkamadılar

Enkazdan sağ çıkamadılar

12 Şubat 2023 Pazar - 13:18




Komedyen Yasemin Sakallıoğlu ve eşi Burak Yırtar da korkunç depremde yakınlarını kaybedenlerden oldu.





Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. "Asrın felaketi"nde 21 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Yasemin Sakallıoğlu, eşi Burak Yırtar'ın depremde enkaz altında kalan amcası ve yengesinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

"YAŞAYIN ALLAH AŞKINA!"

Daha önce eşinin amcası ve yengesinin enkaz altında kaldığını dile getiren Sakallıoğlu, "Yaşayın Allah aşkına. Ben dayanamıyorum..." demişti. Ünlü oyuncu ve eşinden üzücü haber geldi.

"MAALESEF KAYBETTİK"

Yasemin Sakallıoğlu, eşi Burak Yırtar'ın amcası ve yengesini kaybettiğini, "Biz eşimin amcasını ve yengesini maalesef bugün kaybettik. Umarım herkes mucizeler yaşar ve sevdiklerine kavuşur. Tek duam budur..." sözleriyle duyurdu.


"ENKAZDAN SAĞ ÇIKAMADILAR"

Burak Yırtar ise üzüntüsünü, "Canım İbrahim amcam ve Nilgün yengem maalesef enkazdan sağ çıkamadılar. Beş gündür tüm imkanlarıyla ellerinden gelen her şeyi yapan AFAD, TSK, UMKE, Polis arama-kurtarma, Kuwait Fire Force ekiplerine ve bizler için dua eden herkese teşekkür ederiz. Başımız sağ olsun" ifadeleriyle dile getirdi. Takipçileri başsağlığı mesajlarıyla ünlü çifte destek oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap