SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan: Bu ne densizliktir, bu ne ahlaksızlıktır?

Erdoğan: Bu ne densizliktir, bu ne ahlaksızlıktır?

19 Haziran 2019 Çarşamba - 16:56




Toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yıldırım kardeşimin karşısındaki aday sanki İstanbul'da hiç yaşamamış" dedi.





İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Sancaktepe’nin acaba 20 yıl öncesini bilenler ne kadar? Gençler bunu bilse inanıyorum ki oy verirken daha farklı oyunu verecek. 20 yıl öncesinde böyle bir Sancaktepe var mıydı? Okullarıyla hastaneleriyle acaba böyle bir Sancaktepe var mıydı? Burada da çöp dağları yok muydu? Biz iktidar olduk Sancaktepe farklı bir ilçe oldu.

Birileri çıkmış kendine göre atıyor tutuyor, 25 yılda ne yaptınız? Bunu diyen Binali Yıldırım kardeşimin karşısındaki aday. Adam sanki İstanbul’da yaşamamış ya…

AK Parti kurulduğu günden beri hizmetle milleitmizin gönlüne girmiş bir partidir. Bizim lügatimizde boş konuşmanın, yalan ve iftiranın yeri yoktur. 
Türkiye bu popülist siyaset anlayışı yüzünden geçmişte altın kıymetinde yıllarını heba etmiştir.

Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, enerjide bu devrimi yaptık mı? Ümraniye’deki çöplük, o zaman kimdi belediye başkanı CHP.. Burası patladığı zaman 39 vatandaşımız Ümraniye’de öldü. CHP çöp, çukur, çamurdur. Şimdi gelenler de farklı olmayacaktır.


Bütün hemşerilerimizin kapısını tek tek çalmalıyız. Pazar günü akşam farklı bir müjde ile yola devam etmeliyiz. 

Türkiye cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar uzun süre ve büyük oranlı büyüme dönemi yaşamıştır. Bu durum içerideki birilerini de rahatsız etti. Maruz kaldığımız her saldırının CHP ve HDP tarafından hararetle desteklenmesinin nedeni budur. 

Bu çevreler işi 1453’ün rövanşına kadar götürmüşlerdir. Duvarlara zulüm 1453’te başladı yazdılar. Bu CHP zihniyeti Pazar günü bizden oy isteyecek. Gönüllerin fethi 1453’te başladı. 

İstanbul zulmün estiği Konstantinopolis’ten kurtularak bize geldi. 31 Mart’ta seçimin neticesine en çok sevinenlerin arasında Yunanlılar vardı. Yunan gazetelerinde Atılan başlıkları hatırlıyorsunuz değil mi?

Mursi’nin ardından söylenenleri hatırlayınız. CHP zihniyeti onun benzerleri benimle ilgili de ne diyorlardı, Mursi içeri atıldığı zaman Erdoğan’ın akıbeti de onun gibi olacak diyorlardı. Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı? Mesele bu kadar önemli… 
Biz kefenimizi giyerek bu yola çıktık. Korku asla yakışmaz.


"MURSİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜR"

 Muhammed Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde malesef çırpındı. Yetkililer Mürsi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil; öldürülmüştür. 

- Binali Yıldırım'In rakibi 'çaldılar' diyor. Bu ifade hukuki bir ifade değildir, siyasi bir ifadedir. Özellikle sandıklarda memurların yerine bir yerlerden taşımalı kişilerin getirilmesi. Hatta tuanaklara imzaların peşin alınması manidardır. İmza sayımdan sonra alınır. 

- İstanbul'un 39 ilçesinin 34'ünü Cumhur İttifakı olarak biz aldık. 

- Niçin sandığa gidiyoruz? Çünkü AK Parti üzerine kasıtlı yanlışlıklar tespit ettik. İki aday arasındaki fark 29 binden başladı. Oyların ancak yüzde onunu saydırabilmemize rağmen 13 binlere kadar düştü. AK Parti'nin oyları çalındı. 


- Birileri ısrarla diyorki öyleyse hırsız kim? Onlara şunu demek lazım: Bu siyasi bir ifadedir. Zaten iyi biliyorlar bu işi. Memur yerine bankadaki görevlileri yerleştirenler bu işin sorumlusu kimse hırsız odur. AK Parti'nin oylarını buharlaştıran, bu tezgahı kuran kimse hırsız odur. Hırsız, gece YSK'ya baskın yaparak sayıma engel olanlardır. Hırsız kendini bildiği için çırpınıp duruyor. 

- CHP adayına destek ya Kandil'den geliyor ya da cezaevindeki eski genel başkanı Selo'dan geliyor, ya da yurtdışından. Selo ne diyor? oylar CHP'nin adayına diyor. Kandil ne diyor? oylar CHP'nin adayına diyor.

- Moderatörle CHP'nin adayı biraraya geliyor. Orada soruları konuşuyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Bu ne densizliktir, bu ne ahlaksızlıktır? Moderatörlük yapacaksınız, bir TV programına çıkacaksınız ve bu programdan önce soruları CHP'nin adayına veriyorsun. 

- Önüne gelene hakaret eden CHP adayı acaba yarın o koltuğa oturduğunda neler yapar? Ben 'it demedim, basitleşme dedim' dedi, medyaya çıktı, hepsinde var. Seçim sebebiyle vali bey henüz davasını açmadı ancak seçim sonrası açacak, polislerimizde dava açacak. BUrada polislerimize hakaret edenin alnını karışlarız. 

- Diyorlar ki Suriyelilere biz maaş veriyormuşuz. Bunların hepsi yalan. Biz sadece benim fakir vatandaşıma maaş veriyoruz. Kamplarda yaşayanlara gıda, eğitim, hastane desteği veriyoruz. Ama CHP hep yalan üzerine. 


- Biz ensarız, ensar. Onlar varil bombalarından kaçtılar, bize sığındılar. Biz de onları koruma altına aldık. 

- Bu adayı destekleyen herkese sesleniyor, belediye başkanlığı ahlak, tutarlılık, doğruluk, saygı gerektirir, bu kişide bu vasıfların hiçbiri yok 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap