SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ertem Şener ile Atilla Taş tartışması

Ertem Şener ile Atilla Taş tartışması

22 Haziran 2016 Çarşamba - 11:30




Atilla Taş'ın Ertem Şener'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan bağını göstererek 'yalaka' demesi Şener'i çileden çıkarttı. Ortalık karıştı.





Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Cumhurbaşkanlığı Geleneksel İftar Yemeği hala yeni tartışmalar doğurmaya devam ediyor. Programa katılan Ertem Şener'in fotoğrafları ile ilgili tweet atan Atilla Taş'ın kullandığı ifadeler Beyaz Tv Spor Müdürü Ertem Şener'i çok kızdırdı.

İKİLİNİN TWİTTER KAVGASI

Hükümete olan eleştirel yazıları ile bilinen Atilla Taş Ertem Şener için "Gör beni reyis noolur gör beni! Göörr beni reyis! benim Ertem, burdayım bak!" tweetini attı.

Beyaz Futbol Spor Müdürü Ertem Şener'in bu tweete tepkisi çok ağır oldu. Taş'ın tweetine karşılık attığı tweette "Atilla Taş denen soytarı öyle her yerden engellemek ile olmuyor ! Elbet bir gün karşılaşırız KARI gibi kaçma sakın. Atilla Taş erkek adam burdan yazmaz yüze konuşur ama sen kim erkeklik kim adam olmak kim ! hadi sen şimdi yine etek altına saklanmaya devam. ayrıca atilla denen taş kafalı beni iyi dinle ben artık burdan cevap vermem ta ki karşına çıkana kadar ... şimdi geri sayıma başla !!!!! Cumhurbaşkanı'na gösterilen saygıyı yalakalıkla karıştıran şerefsiz beni iyi dinle ! Yazdıklarım daha fragman yüzüne konuşacağım. " sert sözlere yer verdiği ifadesini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap