SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal, Yıldırım Demirören'e öfkelendi: Zehir zıkkım olsun

Fatih Portakal, Yıldırım Demirören'e öfkelendi: Zehir zıkkım olsun

08 Ekim 2021 Cuma - 09:57




Gazeteci Fatih Portakal, Pandora Belgeleri içinde ismi geçen Demirören Holding’in sahibi Yıldırım Demirören’i yerden yere vurdu.





Gazeteci Fatih Portakal, Ziraat Bankası’ndan aldığı krediyle Doğan Medya Grubunu satın alan Demirören Holding’in sahibi Yıldırım Demirören’in isminin de Pandora Belgeleri'nde isiminin geçmesine sert tepki gösterdi.

Demirören'e sert sözler kullanan Portakal, “Aldığı kredileri ödemez, işten çıkardığının hakkını vermez, milletin üstünden para kazanır, iş vergiye gelince avantaj sağlamak için parasını dışarıya uçurur. Yazıklar olsun! Zehir zıkkım olsun” dedi.

Twitter'dan “Sırada kim var?” diye soran Portakal, sırasıyla şu paylaşımları yaptı:

“Bu Pandora Papers’ta Rönösans, Erman Ilıcak, Mehmet Cengiz, şimdi Demirören’i duyduk. Bu isimler tesadüf olamaz. Sıradaki vergi yüzsüzlerini aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. Siz de tahmin ediyorsunuzdur! Bizleri şaşırtmayacaklar kanımca. Bekleyip görelim.

Bu ülkede kazan, ama vergiden yırtmak için vergi cennetlerinde şirketler kur, yatırımlar yap. Yerli ve milliyiz diyenlerin bu yaptıkları yasadışı olmayabilir. Ancak ahlaken tükenmişliğin göstergesi. Nereye kadar bu para hırsı? Ölmeyecekmiş gibi yaşamak tuhaf geliyor bana.


Aldığı kredileri ödemez, işten çıkardığının hakkını vermez, milletin üstünden para kazanır iş vergiye gelince avantaj sağlamak için parasinı dışarıya uçurur. Yazıklar olsun! Zehir zıkkım olsun! Sırada kim var?"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap