SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal'dan Metin Feyzioğlu yorumu: Aslında AKP ve MHP kaybetti

Fatih Portakal'dan Metin Feyzioğlu yorumu: Aslında AKP ve MHP kaybetti

06 Aralık 2021 Pazartesi - 09:14




Gazeteci Fatih Portakal, Barolar Birliği Başkanlığı'nı yapılan yeni seçimle kaybeden Metin Feyzioğlu üzerinden AKP ve MHP için sosyal medya hesabından dikkat çeken sözler kullandı.





Gazeteci Fatih Portakal, Barolar Birliği Başkanlığı'nı yapılan yeni seçimle kaybeden Metin Feyzioğlu üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Metin Feyzioğlu'nun kaybetmesini AKP'nin ve MHP'nin seçimi kaybetmesi olarak değerlendiren Portakal, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı.

"Metin Feyzioğlu’nun Barolar Birliği Başkanlığını kaybetmesi, aslında AKP ve MHP’nin seçim kaybetmesi demek. Ankara ve İstanbul’un kaybedilmesiyle açıldı perde. Şimdi baro seçiminde şok yaşadılar. Adım adım yaklaşılıyor sırada seçimler var! CB kara kara düşünüyordur."

Diğer paylaşımında Metin Feyzioğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir görev verileceğini iddia eden Portakal, şu düşünceleri dile getirdi:

"Metin Feyzioğlu dönemi bitti. Önemli olan yaptığınla geride bıraktığı isim. Ne olduysa artık son zamanlarda iktidar adamı olarak görünen bir baro başkanıydı. Kanımca hak ettiğini aldı. Erdoğan tarafından yakın zamanda bir yerlere atanırsa hiç şaşırmam.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap