SON DAKİKA



Haber > Gündem > FETÖ'nün peşini bırakmayacağız

FETÖ'nün peşini bırakmayacağız

03 Eylül 2017 Pazar - 12:28




Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'cülerin peşini hiçbir yerde bırakmayacaklarını belirterek, “Onlar kaçacak biz kovalayacağı” diye konuştu.





Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti. Çavuşoğlu,  şöyle konuştu: "Terörle dağlarda da şehirlerde de Suriye'de de mücadele ediyoruz.  FETÖ'cülerin de peşini hiçbir yerde bırakmayacağız. Onlar kaçacak biz  kovalayacağız, onlar inlerine girecek biz inlerinde yakalayacağız. Bu bayrama  huzurlu girdik.”

ÜMMETTEN SORUMLUYUZ

Çavuşoğlu açıklamalarına şöyle devam etti: “Ekonomi iyi, istikrar iyi ama hüzünlü de girdik. Arakan'daki  Müslümanlara üzüldük. Üzülmek yetmez. Yardım etmek de lazım. Arakan'a en fazla  yardım eden ülkeyiz. Bizden daha fazla duyarlı olan başka bir ülke gördünüz mü?  Bizim sorumluluğumuz sadece Türkiye ile ilgili değil. Dünyadaki bütün  mazlumlardan, ümmetten sorumluyuz. Somali'deki, Balkanlar'daki ülkelerin,  Kafkasya'daki ülkelerin, Orta Asya'daki ülkelerin bizden beklentileri büyük.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap