SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gökçek ailesinin yeni skandalı!

Gökçek ailesinin yeni skandalı!

21 Ağustos 2021 Cumartesi - 11:53




Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkındaki skandallar bitmek bilmiyor.Son olarak CHP Ankara Milletvekili ve PM üyesi Gamze Taşcıer “Gökçek Ailesi”nin bir skandalını daha belgeleri ile ortaya çıkarttı.





Ankara’da otoparklar dahil olmak üzere pek çok belediye gayrimenkulünün Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek’in “Onursal Başkanı” olduğu SOS VAKFI’na ucuz fiyatlara kiralandığını belirten Gamze Taşcıer, bunlardan pek çoğunun ise tahliye süresi gelmesine ve kiralama süreleri sona ermesine rağmen boşaltılmadığını belirtti.

Taşcıer  resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamalar ile son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gökçek yönetimi döneminde 2014 yılında çok ucuz bir fiyata SOS VAKFI’na 7 yıllığına kiralanan Ankara Dikmen’deki bir deponun boşaltılması gereken tarihin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen boşaltılmadığını,bunun üzerine kaymakamlık yetkilileri,büyükşehir yetkilileri ve emniyet kuvvetlerinin depoya giderek kilidi değiştirdiklerini ve kilidin büyükşehir belediyesi yetkililerine teslim edildiğini belirtti.

Taşcıer kilit değiştirilmesine rağmen depo içerisinde kalan malzemeler olduğunu ve bu malzemelerin tahliyesi için ertesi gün tahliye işlemi gerçekleştirilmesinin planlandığını ancak ne olduysa o gün kaymakamlığın tahliye işlemini ertelediğini, kaymakamlığın tahliye işlemini ertelemesi ile birlikte aynı gün Nevin Gökçek’in “Onursal Başkanı” olduğu SOS VAKFI’nın mahkemeden “Tahliyeyi yürütme kararı” çıkarttığını belgeledi.

Gamze Taşcıer “Bu sadece bir örnek” diyerek burası gibi pek çok yerin olduğunu da belirtti.

“Tahliye erteleme talebi kaymakamlığa iletilmiş midir?” İletilmişse bu kimdir?” diye soran Taşcıer mahkemeden aynı gün tahliyenin durdurulması kararı çıkmasının da tesadüf olup olmadığını sordu.

İşte Gamze Taşcıer’in Twitter hesabından yaptığı o paylaşımlar:
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap