SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hilal Kaplan'dan Bulu'ya destek: Boğaziçi milletindir

Hilal Kaplan'dan Bulu'ya destek: Boğaziçi milletindir

04 Ocak 2021 Pazartesi - 13:26




Sabah yazarı Hilal Kaplan Prof.Dr. Bulu'ya "Boğaziçi sadece elitistlerin değil, milletindir, Allah muvaffak etsin" sözleriyle destek verdi.





Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanması tartışmalarına neden olan Prof. Dr. Melih Bulu'ya sosyal medya hesabından,  "Boğaziçi sadece elitistlerin değil, milletindir, Allah muvaffak etsin" sözleriyle destek verdi.

Bulu'nun ilk açıklamasını alıntılayan Kaplan, "Bir Boğaziçi mezunu olarak, kerameti kendinden menkul bir kibirle size karşı çıkacaklar olacağını biliyorum ve aldırmadan yolunuza devam etmenizi bekliyorum. Boğaziçi sadece elitistlerin değil, milletindir. Allah muvaffak etsin." ifadesini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan,  2015 seçimlerinde AK Parti'den 1.bölge milletvekili aday adayı olmasıyla tartışmaların odağındaki Prof. Dr. Melih Bulu yaptığı açıklamada, "Boğaziçi’nin taraf olmadığı problemlere malzeme yapılması en çok Boğaziçi’ne zarar verir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap