SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu’na yeni hazırlanan montaj video tezgâhı deşifre oldu!

Kılıçdaroğlu’na yeni hazırlanan montaj video tezgâhı deşifre oldu!

22 Mayıs 2023 Pazartesi - 14:48




İlk turda Erdoğan meydanlarda fake video izletmişti! Kılıçdaroğlu için terör örgütünün elebaşısı Murat Karayılan ile Zoom üzerinden görüştüğüne dair montajlı bir video daha hazırlandığı deşifre oldu.





28 Mayıs’ta ikinci tur cumhurbaşkanı seçimine gidildiği süreçte Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yeni bir montaj video hazırlandığı deşifre edildi.

Halk TV canlı yayına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu - Karayılan arasında görüşme olduğuna dair fake videolar hazırlandığını söyledi. Özel’in açıklamaları gündem oldu.

İşte Özgür Özel'in açıklamaları:

“Kemal Kılıçdaroğlu önde arkada PKK yöneticileri, böyle deep fake videolarını mitinglerde oynattılar. TRT’de oynattılar. Deep fake şirketlerine yalanlar için para ödediler. Bu yalanlara tenezzül ettiler.

PKK'lılarla Kılıçdaroğlu'nu yan yana getiren montaj videolarla oy istediler. Dünya siyasi tarihinin en büyük yalanı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Öcalan’ı serbest bırakacağı yalanıdır. Bunu montaj olarak hazırlatmışlardı, ses kaydı da üretmişlerdi. Güya Kılıçdaroğlu, Murat Karayılan ile zoom toplantı yapacaklardı. Biz onları yakalattık.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap