SON DAKİKA



Haber > Gündem > Köpeğe işte böyle müdahale ettiler!

Köpeğe işte böyle müdahale ettiler!

13 Temmuz 2016 Çarşamba - 18:07




Balıkesir'de sıcaktan bunalan bir sokak köpeğini hayata döndürmek isteyen vatandaşlar sulu müdahale ile köpeği sağa sola savruşturdular.





Hava sıcaklıklarının gölgede 20 derece, güneş altında ise 36 derece hissedildiği Ayvalık'ta sıcaktan bunalan bir sokak köpeği, Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir banka önünde yığılıp kaldı. Köpeği fark ederek seferber olan çevre sakinleri önce köpeğin başına bir pet şişe ile su döktü.

Pet şişe ile su müdahalesi yapan vatandaşların köpeği savruşturmasını ise dikkatlerden kaçmadı. Yardım etmek isterken köpeği daha çok rahatsız eden vatandaş köpeğin kendine gelmesiyle birlikte Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Sokak Hayvanları Bakım ekibini telefonla arayarak yardım istedi.

Ekibin köpeğe yaptığı ilk müdahalenin ardından, tıbbi müdahalesi için köpek araca bindirildi.

Vatandaşlar, aşırı sıcak hava nedeniyle daha önce Ayvalık Belediyesi tarafından cadde ve sokaklara sokak hayvanları için konulan su kaplarının, duyarsız insanlar tarafından çöp tenekesi gibi kullanıldığını söyleyerek Belediye ekipleri tarafından kaldırılan kapların sıcak havalarda içme suyu bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için yeniden konuşlandırılmasını istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap