SON DAKİKA



Haber > Gündem > Netflix zam diyemedi! Sabaha karşı bir garip bilgilendirme maili attı

Netflix zam diyemedi! Sabaha karşı bir garip bilgilendirme maili attı

10 Ekim 2022 Pazartesi - 14:12




Netlix fiyatlarına zam yaptı. Dünya devi sabaha karşı 05:00'te kullanıcılarına bilgilendirme maili attı. Platform bilgilendirme mailinde zam diyemedi 'güncelleme' dedi. İşte yeni zamlı fiyatları ile Netflix ücretleri ve Netflix'in zam duyurusu...





Disney Plus, Prime Video gibi platformların Türkiye açılımlarının Netflix fiyatlarını etkilemesi beklenirken Netflix ters köşe yaptı. Yeni yıl gelmeden bir zam daha uygulayan Netflix Türkiye'nin fiyat değişikliği ilk olarak Eylül ayında duyulmuştu. Bu sabaha karşı atılan bilgilendirme mailinde 'Harika içerikler sunmaya devam etmek için fiyatları güncelledik' açıklaması yapıldı. Platform Kasım 2022 itibari ile fiyatlarında yeni tarifleri uygulamaya başlayacak.

NETFLİX'İN DUYURUSU

"Harika içerikler sunmaya devam etmek için plan ücretlerimizde bir güncelleme yapmamız gerekiyor. Aylık plan ücretin 10 Kasım 2022 tarihinde TL 44.99/69.99/93.99 olarak güncellenecek."

NETFLİX ZAMLI ÜCRETLERİ


Buna göre aynı anda izlenebilen ekran sayısının bir kişi ile sınırlayan Temel Plan 44,99 TL oldu. Bu planın önceki fiyatı 37,99 TL idi. Aynı anda maksimum iki ekrandan içerik izlenmesine imkan veren Standart Plan'ın ücreti ise 57,99 TL'den 69,99 TL'ye çıktı. Son olarak en kapsamlı paket diyebileceğimiz ve aynı anda 4 ekrandan içerik izlenmesine izin veren Özel Plan'ın fiyatı 77,99 TL iken 93,99 TL'ye çıkarıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap