SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özgür Demirtaş üzerine basa basa söyledi: Elmastan bile değerli

Özgür Demirtaş üzerine basa basa söyledi: Elmastan bile değerli

18 Temmuz 2021 Pazar - 11:10




Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş son Twitter paylaşımında suyun ne kadar önemli bir ihtiyaç olduğunu anlatırken elmastan bile değerli diye yazdı.





Sosyal medya üzerinde çok büyük kitlelere ulaşan ve Twitter’da iki buçuk milyondan fazla takipçisi bulunan Özgür Demirtaş oldukça dikkat çekici ifadelerle suyun önemini anlattı. Prof. Dr. Özgür Demirtaş son paylaşımında suyun önemine değindi. Demirtaş su için “Elmastan bile değerli” yorumunu yaptı.

Sıcaklıkların artması, yağışların yetersizliği ve meydana gelen kuraklık suyun önemini bu yaz aylarında bir kez daha hatırlattı. Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla suyun önemine değindi.

Demirtaş söylenenlerin aksine Türkiye’nin bir su zengini bir ülke olmadığını belirtirken “ülkesini seven su ve enerji tüketimine dikkat etsin. Cari açığımızı kapatmak açısından da önemli” diye yazdı.

Suyun elmastan bile değerli olduğunu öne süren Demirtaş paylaşımında “Sevgili Arkadaşlar: Ülkemiz için en ciddi olaylardan biri SU. Lütfen çok dikkatli olalım. Biz bilinç altımıza yazıldığı gibi Su zengini ülke değiliz. Su elmastan değerli. Ülkesini seven Su ve Enerji tüketimine dikkat etsin. Cari açığımızı kapatmak açısından da önemli.”  İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap