SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Akyazı Erdoğan'ı bekliyor

Akyazı Erdoğan'ı bekliyor

20 Kasım 2013 Çarşamba - 17:54




Trabzon Valisi Öz ile Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.





Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla temel atma töreninin gerçekleştirileceği Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Öz, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "İnşallah 23 Kasım tarihinde sayın başbakanımız ve diğer bakanlarımızın katılımıyla güzel bir temel atma töreni yapmak istiyoruz. Tesisin bir an önce faaliyete geçmesi için elimizden gelen çalışmayı yapacağız" dedi. Gümrükçüoğlu ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a vaadini gerçekleştirmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Buranın gerçekleşmeyeceği şeklindeki söylemlerin yersizliği, burada atılan temel ve yükselen inşaatlar ile belli oluyor. Başbakanımız 2007 yılında bu yerin yasal düzenlemesini yapacağını vaad etmişti. Bununla birlikte Trabzon'a sevgisinden ve bölgeye hizmetinden ötürü kendisinin tensip etmesi ve talimatlandırmasıyla Trabzon Belediyesi, Karayolları Genel Müdürlüğü, TOKİ ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğünün protokolü çerçevesinde bu projenin gerçekleştiğini görmek bizleri son derece mutlu ediyor” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap