SON DAKİKA



Haber > Artvin > Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Artvin’den çağrı var: Hopa-Borçka yolu destek bekliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Artvin’den çağrı var: Hopa-Borçka yolu destek bekliyor

03 Haziran 2024 Pazartesi - 11:33




Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Haziran’da bitecek” dedi, ancak yol çalışmalarında bir arpa boyu yol alınmayınca vatandaşlar Bakan Uraloğlu’na “Yolumuz destek bekliyor çağrısı yaptı





BAKANIN SÖZÜNÜ UNUTTULAR

Artvin Hopa-Borçka kara yolunun birinci kilometresinde 2019 yılında yapımına başlanan ve hala devam eden köprü çalışmasını yerinde inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projesinin bitiş tarihini Haziran ayı olarak açıklamıştı. Yıllardır vatandaşların çilesi haline gelen o yol, bakanın talimatına rağmen Haziran ayında bitirilecek seviyeye getirilemedi.

BAKANA ÇAĞRI

Bölgede 4 yılı aşkın süredir çalışması devam eden ve masrafı her geçen yıl hem devlete hem de vatandaşlara yük olan o yolun projesinin bitirme tarihi 2022 olmasına rağmen hala tamamlanmadı. Vatandaşlar Hopa Sanayi Sitesi ve Hastane önünde yapılan çalışmalarda Karayolları’nın işi erken bıraktığına sitem ederek Bakan Uraloğlu’na çağrıda bulunarak yavaş yürüyen çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap