SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ayhan Taflan yeniden aday

Ayhan Taflan yeniden aday

06 Ocak 2014 Pazartesi - 15:28




Trabzon İnşatçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, 25 Ocak’ta yapılacak olan Trabzon İnşaatçılar Odası Genel Kurulu için tekrardan adaylığını açıkladı.





Yapılacak olan Genel Kurul öncesi bir açıklama yapan Taflan, "Geçen bu 4 yıl içerisinde bütün meslek gruplarının haklarının korunması, müşterek sorunları düzenlediğimiz istişare toplantılarında dile getirerek çözümler ürettik. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmalar yaptık" dedi. Taflan, İnşaatçılar Odası'nın ilgili kurumlarla sürekli diyaloglar halinde olması ve odaya bağlı bütün meslek gruplarının sorunlarının ilgili kurumlarca çözümler üretilmesi daha verimli hizmet verebilmeleri açısından önemli olduğunu vurguladı. Geçen dönemden oluşturdukları yönetimde İnşaatçılar Odası’na bağlı her meslek grubundan temsilci aldıklarını ifade eden Taflan “Bunlar inşaatçı, emlak danışmanı, sıhhi tesisatçı, inşaat malzemeleri satıcısı, dekorasyon mesleklerini icra eden kişilerdir. Karma yönetimle sorunların daha iyi paylaşılabilmesi ve daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmamız açısından inşaat sektöründeki meslek gruplarından temsilcilerin olması, İnşaatçılar Odasını daha ileriye götürdü. Tekrardan göreve gelmemiz durumunda İnşaatçılar Odası üyelerine sosyal alanda her türlü çalışmaları yapacağız. Geçen yıllarda yaptığımız gibi her yıl sonu bütün üyeler ile birlikte istişare toplantıları düzenlenip fikir alış-verişinde bulunacağız. Ortaya çıkabilecek olan sorunların paylaşılıp çözümler üretilmesine çalışacağız. Bu vesile ile hem odaya bağlı meslek gruplarına hem de vatandaşların sorunlarına çözüm üretebilmek için bu göreve tekrar talip olduk” dedi. Ayrıca Başkan Taflan 25 Ocak tarihinde yapılacak olan Genel Kurulun Esnaf Odalar Birliği Toplantı salonunda yapılacağının belirterek tüm delegelerini oraya gelerek oy kullanmasını istedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap