SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan Genç, engellilere araç dağıttı

Başkan Genç, engellilere araç dağıttı

18 Mayıs 2016 Çarşamba - 13:27




Her zaman yanlarında olacağız.





Ortahisar Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerine devam ediyor. Daha önce engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye dağıtımı yapan, engelli otobüsü, meslek kursları ve ampute futbol takımı gibi projeleri hayata geçiren Ortahisar Belediyesi, bu kez de dağıtılacak 100 engelli aracının 15’ini teslim etti.

Araçların teslimi sırasında konuşan, "Göreve geldiğimizden günden itibaren toplumumuzun bütün kesimlerine hizmet edebilme anlayışımızın bir gereği olarak, engelli vatandaşlarımıza da önlerindeki engelleri kaldırma adına, onların normal vatandaşlarımız gibi hayatlarını idame ettirebilmeleri için çalışmalar yaptık ve yapmaya gayret ediyoruz" diyen Başkan Genç, engellileri ev yaşamından kurtarıp, sosyal hayata katmak, onlara istihdam imkanları sağlamak için birçok projeye imza attıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve Valilik ile birlikte engelli yaşam merkezinin inşasını yakında tamamlayacaklarını kaydeden Başkan Ahmet Metin Genç açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“2014 yılında 85 akülü tekerlekli araba dağıtımı yapmıştık. Yüz adedi bulacak dağıtımımız olacak ama şu an itibarıyla 15’ini teslim ediyoruz. Kardeşlerimizin hayatına bir nebze olsun kolaylık sağlamış olacağız. Tabi ki yeterli değil. Ortahisar Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın ulaşımına kolaylık sağlamak adına da bütün bu programlara hizmet edecek bir engelli otobüsümüz de var. Ampute futbol takımımızı kurduk. Bireysel manada spor yapan engelli kardeşlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bunlar küçücük şeyler olarak görülebilir. Önemli olan engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermektir. Onlara daha çok hizmet edebilme amacında ve arzusundayız. Bu araçların hayırlı olmasını diliyorum. Görevde olduğumuz sürece bu hizmetlere devam edeceğiz. Bütün hemşehrilerimizin bunu bilmesini istiyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap