SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Adalet gereken cezayı veriyor!

Adalet gereken cezayı veriyor!

23 Ekim 2017 Pazartesi - 12:57








Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt’ta bir takım ziyaretlerde bulundu. AK Parti Bayburt İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Ağbal, burada yapmış olduğu konuşmada, “Rabbimin bu millet, bu topraklar üzerinde öyle bir koruyuculuğu, öyle bir şemsiyesi var ki; darbe gecesi buna kalkışanların hepsi perişan oldu. Allah onları perişan eylesin. Bugünlerde mahkemelerde arka arkaya her birisi hakkında Türk adaleti gereken cezayı veriyor” dedi.

BÜYÜK MÜCADELE

Ağbal konuşmasına şöyle devam etti: “15 Temmuz darbe girişiminden sonra, 'Türkiye ekonomisi bir daha belini doğrultamaz, bir daha asla ayağa kalkamaz, toparlayamaz' diye birtakım gayretler, birtakım emeller... Türkiye’de güçlenen milli iradeyi çekemeyen ve bu milli iradeyi bir şekilde farklı oyunlarla al aşağıya etmeye çalışan dış güçler. Türkiye şu anda adeta bir defa daha içeriden ve dışarıdan oynanan bu oyunlara karşı büyük bir mücadele veriyor. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap