SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Hedeflerimize ulaştık!

Hedeflerimize ulaştık!

25 Kasım 2017 Cumartesi - 12:08








Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Pehlivan, “Bugüne kadar yaptığınız çalışma ve hizmetlerden ötürü başta burada bulunan meclisimizin siz değerli başkanı ve üyeleri olmak üzere, ilgili idari personelimize ve tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Yatırım çalışmalarının oldukça yoğun olduğu yaz döneminde göreve başladım. Geldiğimiz nokta itibariyle memnuniyetle görüyoruz ki hedeflerimize büyük ölçüde ulaşmışız” dedi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Pehlivan şöyle devam etti: “77 deponun onarımı tamamlandı, 52 tane yeni depo yapıldı. 226 su deposunun temizliği gerçekleştirildi, klormatik cihazları takıldı. 100 kilometrelik şebeke, isale hattı döşendi. Özellikle içme suyu problemlerinin çözümüne yönelik hedeflerimize ulaştık. Ulaşım yatırımları konusunda 26 köy içinin asfalt çalışmaları tamamlandı. Bu rakam uzunluk olarak 70 km’lik bitümlü sıcak karışımlı asfalt yol anlamına geliyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap