SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Örnek proje!

Örnek proje!

20 Aralık 2017 Çarşamba - 15:38




Bayburt’ta uygulanacak ‘Örnek Esnaf, Mutlu Müşteri’ projesinin tanıtımında konuşan Vali Pehlivan, “Kamu hizmetlerinde temel hedef vatandaş memnuniyeti





Bayburt'ta, gıda işletmelerinin kalite standartlarını ve hizmet anlayışını artırmak için uygulanacak "Örnek Esnaf, Mutlu Müşteri" projesinin tanıtımı yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen programda konuşma yapanVali Pehlivan, Bayburt'ta son yıllarda yoğunlaşan kamu yatırımlarının yanında, esnafın da kendi alanlarında bu değişim sürecine daha etkin şekilde dahil olmasını istediklerini belirtti.

Çeşitli alanlardaki çalışmalarla kente katılan değere, ticari işletmelerin de kendilerini dahil etmesinin önemli olduğuna işaret eden Pehlivan, şunları söyledi: "Bizim amacımız teşvik etmek. Eminim ki büyük çoğunluğu 'Ben de varım' diyecek. Değişik adlarda kurumlara kalite belgesi, ISO belgesi, beyaz bayrak gibi uygulamalar var. Biz de istedik ki bunu yerelde, Bayburt özelinde, Bayburt'ta özgü bir formatta uygulayalım."

Vali Pehlivan kamu hizmetlerinde temel hedefin vatandaş memnuniyeti olduğuna vurgu yaparak, “Eğer vatandaşımız memnun bir şekilde bizim yanımızdan ayrılıp ‘Allah razı olsun.’ diyorsa bu bizim için en büyük ödüldür. Kurum içi disiplin ve denetleme çok önemli. Bir yanlışı yakalamak bir idareci olarak bizi mutlu etmez, aksine iyi yapılan işlere şahit olup bunu takdir etmekten memnun ve mutlu oluruz. Bununla birlikte suçun tecziyesi, başarının takdiri konusunda da gereğini yaparız. Burada maksat tabiri caizse, bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir. Temel arzumuz kamu personelinin görevini ciddiyetle, disiplin içinde ve ilgili mevzuat kurallarına riayet ederek en iyi şekilde yerine getirmesidir” diye konuştu.

Görüş, öneri, dilek ve temennilerin paylaşılmasının ardından toplantı sona erdi


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap