SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Yükümüz ağır çıtamız yüksek!

Yükümüz ağır çıtamız yüksek!

09 Aralık 2017 Cumartesi - 16:22








Ak Parti Bayburt İl Yönetimi, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 6. Olağan İl Kongresi sonrası seçilen Bayburt Ak Parti İl Başkanı Fatih Yumak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mete Memiş’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memiş, “Yüzümüzü ak edecek çalışmaları inşallah birlikte yapacağız. Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın bu anlamdaki kanaati yereldeki yapıları tanımlıyorken de her birimin müstakil olarak yapacağı çalışmalar olmakla birlikte sonuçta siyasi olarak bir ilde il teşkilatımızla, partimizle belediyemizi ayrı düşünmemiz söz konusu değildir. Bizim siyasi temsilcimiz yerelde il başkanımızdır, il teşkilatımızdır. İşlerin bir ve beraber yapılması esası üzerine kurulmuştur” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Yumak şöyle konuştu: “Bayburt’ta çok ciddi projeler uygulanıyor. Biz de Ak Parti il yönetimi olarak, bütün teşkilat mensuplarımız olarak bu çalışmaların destekçisiyiz. Bu anlamda hepimiz birbirimize destek vermek zorundayız. Yükümüz ağır, çıtamız yüksektir. Elbirliği ile Bayburt için, ülkemiz için başarı göstermemiz lazım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap