SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Eğitime niyet tinerciye kısmet!

Eğitime niyet tinerciye kısmet!

30 Mart 2017 Perşembe - 12:50




Ordu Altınordu’da vatandaşların yardımlarıyla inşa edilen Topluca İlköğretim Okulu, yeterli öğrenci sayısına ulaşamaması nedeniyle kapatıldı. Harabeye





PARA TOPLANMIŞTI

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi’nde halktan toplanan para ile yapılan Topluca İlköğretim Okulu 2012 yılında yeterli öğrencisi olmaması gerekçesiyle kapatıldı. Camları ve kapıları kimliği belirsiz kişilerce kırılan okul, tinercilerin yuvası haline geldi. Mahalle sakinleri, yetkililerden yardım isteyerek binanın yeniden değerlendirilmesini talep etti.

HALİ PERİŞAN

Topluca Mahallesi’nde yaşayan ve aynı zamanda Topluca İlköğretim Okulu’nda 13 yıl çalışan Fahrettin Kızıltaş, burada herkesin emeği olduğunu dile getirdi. Kızıltaş, “Burası sadece 10 öğrenci için 2012 yılında kapandı. Şimdi okulun hali perişan. Tinerci gelmiş kullanmış, içkicisi gelmiş içmiş. Şu okula insan acıyor. Bu duruma son verilmeli” diye konuştu.

SAHİP ÇIKAN YOK


Okulun merkeze 10-15 dakika mesafede olduğuna dikkat çeken Kızıltaş, “Burası değerlendirilsin, böyle günden güne tahrip olmasına göz yumulmasın. Okul kapanırken göz yumuldu, bari göz göre göre yıkılmasına göz yumulmasın” dedi. Kızıltaş, “Burada her şey var. Ne istersen olur ama olmuyor. Çünkü ilgilenen yok, sahip çıkan yok” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap