SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Esnaf toplumun aynasıdır

Esnaf toplumun aynasıdır

17 Nisan 2013 Çarşamba - 13:28




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un en işlek caddelerinden biri olan Kahramanmaraş Caddesi'nde esnaf ziyaretlerini sürdür





Trabzon'un esnaf kenti olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın toplumun aynası olduğunu ve yaptıkları esnaf ziyaretleri vatandaşın sorun ve isteklerini yakından öğrenme imkânı bulduklarını söyledi. Esnaf ziyaretinde, vazgeçilmez içeceklerimizden biri olan çay muhabbeti ile sohbet koyulaşınca Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'da çay, Türkiye'de en güzel demlenen yerdir. Benim böyle bir kabulüm var. Ben çay hastası bir adamım. Özellikle de esnafımızla birlikte bir çay içmek benim en mutlu olduğum anlardan biridir" dedi. Ziyaret sırasında esnaflardan kaldırımları işgal etmemeleri isteğinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Vatandaşlarımız kaldırımlarda rahatça yürüsün ve alışverişlerini yapabilsin ve esnafımız da kazansın. Gördüğüm kadarıyla Maraş Caddesi'ndeki esnafımız genelde bu konuda duyarlı. Hassasiyetlerinden dolayı esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi. Bölge esnafı yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek bazı istek ve sorunlarını da dile getirdiler. Esnafların taleplerini tek tek not ettiren Başkan Gümrükçüoğlu gösterdikleri hassasiyet ve verdikleri desteklerden dolayı esnafa teşekkür etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap