SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fındığa terör darbesi!

Fındığa terör darbesi!

20 Haziran 2016 Pazartesi - 11:25




Karadeniz’de son aylarda yaşanan terör olayları nedeniyle tedbir olarak Giresun’un Yağlıdere ilçesine mevsimlik işçi alınmayacak.





Karadeniz bölgesinde son aylarda yaşanan terör olayları nedeniyle bölge halkında tedirginlik devam ederken, yaklaşan fındık hasadı öncesi Giresun’un Yağlıdere ilçesinde tedbir amaçlı olarak Doğu ve Güneydoğu illerinden gelecek mevsimlik işçilerin ilçeye alınmayacağı açıklandı. Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, “Son birkaç yıldır fındık işçilerinin ilçemize gelişi azaldı. Bu sene ise inşallah ilçemize hiç almamayı düşünüyoruz” dedi.

TEDBİR İÇİN

Daha önce ilçeye gelip giden mevsimlik işçilerin birtakım sıkıntılara yol açtığını belirten Kırhasanoğlu, “Birkaç yıldır doğu ve güneydoğu illerinden ilçemize gelmediler, genellikle sahil ilçelerine gelen oldu, bize ise Gürcistan’dan gelenler oldu. Güneydoğu’da yaşayan insanların hepsi PKK'lı değil, orada da çok dürüst insanlar ve sağduyulu insanlar var. Bilemiyorsun ki buraya gelenler belki iyileri olacak ama çok tedbirli olunması lazım. Asker ve polisimizin bu konuda gereken emniyeti alması gerektiğini de düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Kırhasanoğlu, “Karadeniz insanı yüreklidir ve bunların karşısında yılmayacaktır” diye de ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap