SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gelecek hayali rötar yaptı

Gelecek hayali rötar yaptı

16 Mart 2015 Pazartesi - 10:02




Türkiye’de yaklaşık 2 milyon öğrenci YGS heyecanı yaşarken kimilerinin hayalleri yarım kaldı. Viyana’dan sınava girmek için İstanbul’a gelen ve Trabzo





AİLELER DESTEK OLDU

Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na giren adaylar salonlarda ter dökerken, bazı veliler de dışarıda Kur’an-ı Kerim okuyup dua ederek çocuklarına destek olmaya çalıştı. Bunların dışında bir de hayalleri yarım kalanlar vardı. Viyana’dan sınava girmek için cuma günü yola çıkan ve İstanbul’a gelen Nagehan Kocabaş, Trabzon’a uçak bileti aldı.

SİSLİ HAVA ENGELİ

Hazırlıklarını tamamlayan ve Atatürk Havalimanı’na giden Kocabaş 22.45 uçağının rötar yaptığı, yolcularının ise otelde konaklatılacağı haberini aldı. Sabah saat 08.00’de güçlükle bilet bulduğunu ifade eden genç kız, bu kez havanın sisli olmasından dolayı uçağın Trabzon yerine Samsun Havalimanı’na inmesiyle yıkıldı.

YETKİLİLER DUYSUN!

Yaşadığı rötar krizine tepki gösteren Nagehan Kocabaş, “Koca bir yıl sınava hazırlandım. Firma bize rötar yaptığının haberini bile vermedi. İki gündür hiçbir ihtiyacımız karşılanmadı ve çok mağdur olduk. Bu sınav bizim için çok önemliydi. Yetkililerin bu konu hakkında bizlere yardımcı olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap