SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun Milletvekili Aydın Karadeniz'e özel açıklamalarda bulundu

Giresun Milletvekili Aydın Karadeniz'e özel açıklamalarda bulundu

20 Temmuz 2019 Cumartesi - 10:17




Karadeniz illeri gezi ve ziyaretlerini sürdüren gazetemiz heyeti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’la bir araya gelerek gündemi değerlendirdi





Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner, Baş Danışman Ahmet Firidin, Spor Müdürü Nihat Erence ve Giresun Temsilcisi Erkan Başkıran’la bir araya gelen Milletvekili Kadir Aydın, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, son günlerin en önemli konularından fındık fiyatı ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Bizim memleket sevdamız hiçbir zaman bitmedi bitmezde diyen Milletvekili Aydın, “Karadeniz artık her zaman yaşanabilir güzel bir memlekettir. Fındık üreticisinin merakla beklediği taban fiyat konusunda sayın Cumhurbaşkanımız gerekli açıklamayı en kısa zamanda yapacaktır. Cumhurbaşkanımızla bir araya gelerek Fındık ile ilgili görüşmeyi yaptık.  Fındıkta gerekli destek verilecektir.  Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bölge milletvekilleri olarak bu konuda girişimlerimiz ve görüşmelerimiz devam ediyor. Üreticimizin hep yanındayız olmaya da devam edeceğiz” dedi.

ULAŞIMDA SORUN KALMADI

Yakın zamana kadar sadece bakımsız ve tek şeritli karayoluna mahkum edilen Karadeniz duble yoldan sonra Havaalanına da kavuştu. Ordu -Giresun Havalimanı ile birlikte büyük bir hizmete imza atılmıştır.  Ordu ve Giresun için çok büyük hizmet olmuştur.  Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçen Bakanımız Nurettin Canikli ve Ordu Giresun milletvekili arkadaşlarımıza da sonsuz teşekkür ederim.  Artık Giresun'da Ordu’da bu havalimanı ile birlikte turizmde de gün geçtikçe turistlerin daha çok ilgi gösterdiği yerler arasına girmiştir. Tüneller, havalimanı, yollar, köprüler,  geçitler, yayla ve köy yolları, futbol sahaları, kapalı açık yüzme havuzları ve birçok sayamadığımız hizmetler hayata geçmiştir, geçmeye de devam ediyor” dedi.
 


ARTIK GÖÇ VERMİYOR GÖÇ ALIYORUZ

Son yarımı ve hizmetlerle Giresun da artık göç veren değil göç alan bir il olmuştur. Özel sektöre tanınan imkanlar ve 2. OSB’nin hayata geçmesi, limanın çalışmaya başlaması Giresun ekonomisinin olumlu yönde değişmesini sağlamış, aynı zamanda istihdamın artmasına sebep olmuştur. Devam eden yatırımlarla hem üretim hem de bir ticaret merkezi haline gelecek Giresun artan istihdamı ile de güçlü bir ekonomiye kavuşacaktır.

GİRESUNLU OLMAK 

GURUR VERİYOR

Her fırsatta ve zaman bulduğumda Giresun'da vatandaşlarımın yanında oluyor onların dertlerini dinliyorum. Onların Bize Güvenini asla boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. Onların varlığı bize yeter. Giresunlu olmak bize gurur veriyor. 


YAYLALARIMIZ BÜYÜK 

BİR AVANTAJDIR

Giresun başta doğa ve dağ turizmi olmak üzere bir kültür ve tarih kentidir. Yaylalarımız büyük bir avantajdır. Dünyanın en güzel ve en doğal yaylalarına sahibiz. Cennetten birer köşe olan yaylalarımızın bizim için çok Büyük önemi var. Turizmde yaylarımızla önde olacağız. Gerekli altyapı ve yatırım planlamaları şimdiden yapılmakta ve hayata geçirilmektedir. Yakın gelecekte yayla turizminin merkezi Giresun olacaktır.

SPORA ÖNEM VERİYORUZ

Milletvekili aydın konuşmasını, “Başta Giresunspor ve ilçe kulüplerimiz bizim gurur kaynağımızdır. Onlara her türlü desteği ve imkanı sağlamaya devam edeceğiz. Spor altyapısına büyük yatırımlar yapıyoruz. Çotanak arena stadımız ve yeni havuz ve spor komplekslerimiz bitmek üzere. Yeni yatırımlarımızda devam edecek. Tüm takımlarımıza bu vesile ile başarılar diliyorum” şeklinde tamamladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap