SON DAKİKA



Haber > Giresun > Hayaller gerçek oluyor!

Hayaller gerçek oluyor!

05 Ocak 2018 Cuma - 16:10




Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, ilçe halkının en büyük beklentisi olan doğalgazın 2018 yılında Keşap’a geleceğinin müjdesini verdi.





Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günüdolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Emür, bir restoranda düzenlenen toplantıda, gazetecilerin gününü kutladı.

DOĞALGAZ PİYASASI

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ün, Keşap’I doğalgaza kavuşturmak için aylardır verdiği yoğun mücadele olumlu sonuçlandı. Aksa Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ile 4646 Sayılı Doğalgaz Piyasası Kanunu ile ilgili mevzuat uyarınca Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun 19.07.2017 tarih ve DAĞ/1258-5/160 No’lu lisans verilen Ordu, Giresun, Fatsa, Ünye, Terme ve Çarşamba şehirlerinden oluşan Dağıtım Lisansına 17.08.2017 tarih ve 7240-3 Sayılı Kanun Kararı ile Keşap ilçesi de ilave edildi ve lisansta dil işlemlerinin tamamlandığı resmi yazı ile tebliğ edildi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Konuyla ilgili konuşanKeşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Biz halkımıza ne söz verdiysek yerine getiririz. Önümüze koyulan tüm engellere rağmen bütün sorunları tek tek aşarak, modern Keşap için günümüzün en önemli ihtiyaçlarından biri olan doğalgazı ilçemize kazandırdık.Keşap’ın doğalgaza kavuşması için artık hiçbir engel kalmamıştır.Allah izin verirse doğalgaz için ilk kazmayı yazın başında vuracağız.Doğalgaz şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.


Mesut Erdoğan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap