SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Haksız Rekabet Var

Haksız Rekabet Var

29 Ocak 2016 Cuma - 11:10




2016 yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, resmi kurumların sosyal t





Başkan Özel konuşmasında; “ Resmi kurumların kendi bünyelerindeki sosyal tesisleri, kurum harici vatandaşa da hizmet vermektedir. Bu durum ticaretini hizmet sektöründe sürdüren esnaf ve tüccarımızın rekabet şansını ortadan kaldırmaktadır. Konu çeşitli platformlarda birçok kez dile getirilmiştir. Ancak ne yazık ki çözüme kavuşamamıştır.Ayrıca resmi kurumların doğrudan temin alımlarında, İlimiz esnaf ve tacirlerini tercih etmeleri, İlin ekonomisine katkısı bakımından bizler için önemlidir. Esnaf ve tacirlerimizin taahhütleri yerine getirme noktasında eksiklikleri olabilir. Böyle durumları lütfen bizlere bildiriniz.Başkan Özel Bizler Artvin’de; esnafı, tüccarı, işçisi, memuru, çiftçisi, öğrencisi, emeklisi ile hep beraber yaşıyoruz. Bir İlin gücünün ana omurgası, o İlin ticaret erbabıdır dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap