SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hattımı geri verin hakkımı yemeyin

Hattımı geri verin hakkımı yemeyin

19 Kasım 2013 Salı - 09:00




Trabzon-Arsin Yanbolu güzergahında 7 yıldır minibüs hattı sahibi olduğunu belirten Mustafa Uzun, hattının haksız yere elinden alındığını iddia ederek





Trabzon-Arsin Yanbolu güzergahında 7 yıldır minibüs hattı sahibi olduğunu ifade eden Mustafa Uzun, hattının haksız yere elinden alındığını ileri sürdü. 1995-2002 yılları arasında durakta 61 M 0360 plakalı minibüsüyle dolmuşçuluk yaptığını hatırlatan Uzun, "Aracımın eski olması nedeniyle Trabzon Arsin Yanbolu Minibüs Kooperatifi'ne hat hakkım baki kalmak koşuluyla yeni minibüs alana kadar çalışamayacağımı söyledim. Kooperatifle mutabık kaldık. Bana 'ne zaman minibüs alırsan durakta hakkın var, gelirsin çalışırsın' dediler. 2010 yılına kadar çalışmadım. Daha sonra banka kredisiyle minibüs aldım ancak bana durakta hattım olmadığını söyleyerek beni şoka uğrattılar" dedi. SÖZ VERDİLER AMA... Duraktaki dolmuş hattının elinden haksız bir şekilde alındığını iddia ederek kooperatif ve Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimine ateş püsküren Uzun, "Araç aldıktan sonra yanına gittiğim durak başkanı 'Seni unuttuk Mustafa abi. Cemiyete giderek hattını canlandırayım' dedi. Cemiyetten ise durak başkanına 'Sen bu hattı sildirmişsin. Biz bir şey yapamayız' dediler. Durak yönetimi, hakkım olan hattımı alıp başkasına satmış. Hattımı tekrar canlandırmak için benden 35 bin lira istediler. Bu parayı diğer hat sahiplerine sus payı olarak dağıtacaklarını söylediler. Ben de bu parayı veremeyeceğimi belirttim. Kredi çekerek aldığım minibüs yüzünden icralık duruma düştüm" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap