SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Her mahalleye eşit hizmet

Her mahalleye eşit hizmet

22 Nisan 2013 Pazartesi - 14:22




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Bahçecik Mahallesi’nde semt pazarı ile mahalle esnafını ziyaret etti.





Esnafın sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, TOKİ ile yaptıkları kentsel dönüşüm projeleri ile Bahçecik mahallesinin yıldızının yükselmeye devam ettiğini kaydetti. Gümrükçüoğlu, Trabzon’un en büyük camisi olan Mehmet Akif Ersoy Camisi’nin etrafındaki binaların yıkılarak cami çevresinin güzel bir görünüme kavuşturulduğunu kaydederek, TOKİ ile birlikte yaptıkları Zağnos Kentsel Dönüşümü Projesi ikinci etabında yer alan 354 konut ile peyzaj düzenlemeleri ve Bahçecik’e çıkan yolun hizmete açılmasıyla birlikte Bahçecik’in önemli yaşam merkezlerinden biri haline geldiğini söyledi. Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden mahalle esnafı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gümrükçüoğlu her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap