SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > "Her metrekareye hizmet"

"Her metrekareye hizmet"

01 Temmuz 2013 Pazartesi - 15:17




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya, Vakfıkebir ve Düzköy yaylalarının merkezinde bulunan Beypınarı Yaylası'nda yapılan Doğu





Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, yayla esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu. Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ile vatandaş ve esnafı ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'un her metre karesine hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Ziyaret sırasında sigara içen vatandaşların yanına yaklaşarak sigara içmemeleri konusunda onlardan söz alan Başkan Gümrükçüoğlu, karşılaştığı çocuklara oyuncak vererek, ailelerle sohbet etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap