SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İş adamları öğrencilerle buluştu

İş adamları öğrencilerle buluştu

11 Mart 2016 Cuma - 11:33




Milli Eğitim Bakanlığı AR-GE Biriminin yürüttüğü "İlk şirketim" projesine Arsin Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliği yaptı.





Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) düzenlenen seminere Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan, Başkan Yardımcısı Dursun Ali Sakarya, Organize Sanayi Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı ve sanayici Servet Mete konuşmacı olarak katıldı. Projenin Milli Eğitim İl Müdürlüğü temsilcisi Serkan Aydın seminer öncesi sunum yaptı. 25 okuldan yaklaşık 300 aşkın öğrencinin yer aldığı proje kapsamında öğrenciler, okullarında rehber öğretmenleri vasıtasıyla sanal şirket oluşturup, iş fikirleri oluşturmayı, geliştirdikleri fikirleri iş planı çerçevesinde geliştirip satış yapmayı amaçlıyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi, öğrencilere şirketlerinin kuruluşunu ve başarı öyküsünü anlatırken, Arsin OSB Başkan Yardımcısı Dursun Ali Sakarya ise öğrencilere istedikleri işleri yapmaları için mutlaka sektörlerdeki firmalarla iletişin halinde olmaları gerektiği belirterek iş hayatında yabancı dilin önemini vurguladı. Sanayici Servet Mete ise öğrencileri esprileriyle bol bol güldürdü ve hayallerindeki işi yapmaları gerektiğini anlattı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap