SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kutlu yürüyüşe devam

Kutlu yürüyüşe devam

23 Mayıs 2016 Pazartesi - 18:23




AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, “Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımızla kutlu yürüyüşümüze hiç durmadan devam edeceğiz” dedi.





Gerçekleşen kongre sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, “Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti 2.Olağanüstü Büyük Kongremize teşkilattaki dava arkadaşlarım ile beraber katıldık. Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendiği AK Parti kongresinin ilk günkü aşkla kutlu yürüyüşün devamı ve yeni bir dönemin başlangıcıdır. AK Parti 2.Olağanüstü Büyük Kongremizde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız, İzmir Milletvekilimiz Sayın Binalı Yıldırım tek aday olarak katıldığı kongrede 1405 oy alarak yeni Genel Başkanımız seçilmiştir. Bu bir bayrak yarışıdır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan bu bayrağı devralarak partimizi bugünlere başarıyla getiren Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’a bu kutlu görevinde başarılar diliyorum.

Yeni seçilen Genel Başkanımız ile birlikte partimizin Merkez Karar ve Yürütme Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyor, kendilerine bu kutlu yürüyüşte görevlerinde başarılar diliyorum. AK Parti Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın başbakanlık görevi ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başlayacaktır. 65. Hükümetin Başbakanı olacak AK Parti Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın önceliği, yeni Anayasa ve başkanlık sistemi ile ilgili anayasal değişiklikleri yapmak ve reformlara hız kazandırmak olacaktır. Sizlerin destek ve duası ve de Cenab-ı Allah'ın takdiri ile millete hizmet yolunda gayretlerimizi güçlü bir irade ve artan bir heyecan ile AK kadrolarla bu kutlu yürüyüşü sürdürmeye birlikte devam edeceğiz. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bıraktığı miras AK Parti için bir şeref meselesidir. O miras bizim şerefimizdir ve sonuna kadar korunacaktır. Bütün kadrolarımız onun başı dik, onurlu yürüyüşünün devamı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır ve nazırdır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap